Lekker fietsen of wandelen in het Groene Hart

 

 

Welkom op de website van Stap en Trap. 

Stap en Trap is een fietsvierdaagse en wandeldriedaagse in de Alblasserwaard en de omliggende regio's. Ieder jaar rond Hemelvaart genieten er duizenden deelnemers van de prachtige regio's: Alblasserwaard, Vijfheerenlanden, Krimpenerwaard en Brabantse Biesbosch.

Van woensdag 29 mei tot en met zaterdag 1 juni 2019  zal Stap en Trap weer plaatsvinden. Komende editie zal de organisatie samenwerken met Den Hâneker. Den Hâneker is een vereniging van die zich inder meer richt op recreatie in de Alblasserwaard. 

 

NTFU Erkend

Navigatie apparatuur

Ook dit jaar zullen wij weer de routes beschikbaar stellen voor navigatie apparatuur. Iedere ochtend kunt u dan de route van die dag downloaden voor uw navigatie apparaat. De bestanden zijn beschikbaar in .GPX, .KML en .TCX. De bestanden zijn te vinden bij Navigatie bestanden.

Fietsverhuur

Dit jaar is het mogelijk om een fiets te huren. Er zijn gewone fietsen en e-bikes te huur. De aantallen zijn beperkt. Wanneer u interesse heeft, stuurt u een email naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Het Kontakt media partner van Stap en Trap

Sinds 1 maart is Het Kontakt media partner van Stap en Trap. Dit betekent dat Het Kontakt en Stap en Trap samen optrekken in het onder de aandacht brengen van ons prachtige evenement. Op korte termijn zal er in Het Kontakt een mooi artikel verschijnen over wat u in de komende editie van de fiets- en wandelmeerdaagse kunt verwachten.

Wij zijn trots om Het Kontakt en De Groot onze partners te mogen noemen.

Bestuurder gezocht

Wij zijn per direct opzoek naar nieuwe bestuurders om ons te ondersteunen, maar ook in de vele jaren daarna.

Wij zoeken bestuurders die affiniteit met besturen, het groene hart, fietsen en/of wandelen hebben. Voor meer informatie stuurt u een email vaan This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vrijwilligers gezocht

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers. Om ons evenement zo goed mogelijk te laten verlopen, zoeken wij nog vrijwilligers. Heeft u zin om een bijdrage te leveren aan ons fantastische evenement? Neem dan vooral contact met ons op.

Bent u:

  • - Een fiets- of wandelliefhebber
  • - Betrokken bij het Groene Hart
  • - Iemand die graag vrijwillig een steentje bijdraagt

Of heeft u een andere reden waarom u mee wilt werken aan een geweldig vierdaags evenement, stuur een email naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. voor meer informatie of een aanmelding.